2019. szeptember 23., hétfő

Vasárnapi relax

Erre a helyre már nagyon rég el akartam menni. Közel is van hozzánk, szép helyen is van, kinn a természetben, ahol az ember relaxálni, kiszellőztetni a fejét megy. Máshová készültünk, az lett a B terv. Nagyon jó, hogy B terv lett. Szuper délutánt töltöttünk el, kellemesen éreztük magunkat, élveztük a gyönyörű, napsütötte időt. Sétáltunk egy nagyot, előtte meg tömtük jól a bendőt finom hallal.
Egy nagy zöldes, a Feketenyék(egy szlovák idősebb bácsi szerint a Malý Dunaj) folyó mellett elterülő parkról van szó. Van itt lehetőség sátorozni, grillezni a családdal, nagy sétákat tenni, kis fa hidacskán nézni és belefeledkezni a folyó áramlásába, nézni a természetet, focizni, tollasozni, csónakázni, és kutyát is vinni. 
Samu velünk együtt élvezte a spontán kiruccanást. Szinte minden fűszálat végigszagolt, madarakat hajkurászott, vadászgatott, rohangált. 










A hely egyik tekintetet vonzó része a gémes kút nélkül, valamint a körülötte elhelyezkedő régi, roskadt szekerek. Nekem nagyon bejöttek. Valami, ami valódi, sok mindent megélt dolgok, ami  egykoron az ember életének részét képezték. 




Elől, a parokolóhelyek mellett elterül egy nagy füves rész, a közepén körben rózsák pompáznak és különböző fákat ültettek. Szôp látvány.



A kép nem adja teljesen vissza, de Samu naaagyon sok madarat ijesztett el, akik a bokrok alján meglapulva pihengéltek délutáni sziesztájuk alatt. 


Aminek  a legjobban örülök, hogy férjnek is nagyon jó volt, megpihent, kiszellőztette a fejét. A hosszú séta jót is tett, kellemesen elfáradtunk, amit eperjesi finom és egészséges alapanyagokból készült fagyival és sütivel koronáztunk meg. Természetesen dobozban hoztunk el.


Nincsenek megjegyzések: