2017. május 28., vasárnap

Pannival #5

Pannit tegnap (szombaton) a szülőkkel való előzetes egyeztetés után kettő után vettük fel, és kis készülődést követően útnak indultunk. Előcsomagolva, tisztán kaptuk kézre a gyereket, az imidzsét kát fonással egészítettem ki, ami kérésére készült. Ez alkalommal a Malkia parkot szemeltem ki kiruccanási célnak. Az egy egyfajta állatkert fél órás autóútra sógoréktól, Szencről. Mivel az idő is nagyon kedvezett nekünk, kellemes meleg volt, így szuper jól telt az a pár pannis óra. 
A leányzó már úton odafele meglepett bennünket kérésével. Idézem: "elmehetnénk majd a körianyu anyukájához megnézni Fidorka kiskutyáját? Ő kedven kutyám." 😊

Megérkezéskor rohant a hintákhoz és a csúzdához? Közben csak mesélt és mesélt nekem. Szépen okosan figyelt arra, amit köriapuval mondtunk neki, láttam rajta nagyon izgatott volt, szinte egyfolytában mosolygott.😊

Hát akkor beszéljenek a képek:

Az első megálló egy simogató volt, ahová bementünk az állatok közé, és simogathattuk őket. Volt ott több nyuszi, disznó is, kenguru (épp a képen), kecske, pávák.



Itt most épp kacsákat nézünk.

A ki szuriták után barátkoztunk egy naaagy teknőssel, aki észrevehetően nem zavart Panni közeledése, többször megsimította kezével az erős páncélt, a gyerek csak nézte, visszafele megálltunk mégegyszer páncélos barátunknál.

Ezen a képen azáért egy állat is szerepel, mégpedig ott a pihenő alatt. Panni úgy kb. minden állatnál az aztiiii szavat hallatta.

Panni épp az oroszlánt nézi. Ja és hogy hol van? A háromszög alakú izé alatt.😊

Itt a külön majom pavilonban vagyunk.  A majom nagyon produkálta magát Panninak, és mivel ketten voltak, a másik nincs a képen, szégyenlősebb, Panni elnevezte őket Peti és Panninak.

Ő itt a kétpúpú teve, akit Panni meg is simogatott, csak körianyu lasabban fotóz a kelleténél,


Pannit pár pillanattal a kép készülte előtt megszállták a bárányok, komolyan mondom körianyu nagyon igyekezett, de ezek a bárányok marha gyorsak voltak.





Az areálban van egy naaagy tó, és itt most épp az úszó kacsákat figyeljük. 

 Én: Panni, nézzél már köriapura, épp fotóz.
 Panni: Na deee köriiiianyuuuu miiinek. (hogy jobban értsétek, nézzétek a kézmuzdulatát.

Na és ki érte el célját?

Kis cukipofa keresztlányunk a kis cukipofa tigrissel. 

Láttunk még hiúzokat, medvét, papagályokat, több fajta tigrist, két nagy oroszlánt, több fajta majmot is. Nekünk nagyon tetszett a hely, szerintem Panninak is. És hogy még emlékezetesebb legyen az élmény, férj vett Panninek egy Malkia park emblémás hűtőmágnest, mivel nagyon szépen viselkedett, úgy ahogy azt szüleinek megígérte. Egész úton hazafele azt a mágnest fogta a kezében és csak nézte.
Természetesen kifele nem hagyhattuk ki a csúzdát.😊

Mivel még gyerek volt az idő, és örültünk, hogy együtt vagyunk, úgy láttam ő is, így hazamentünk hozzánk fagyira, és utána meglátotgattuk a kis fekete kutyát, aki először nem ismerte fel Pannit. Apu segítségével Panni megsimogathatta a kutyust, aki aztán már barátságosabb volt. Kutyasimogatás előtt és után kicsit megfutattuk Pannit a gyönyörű napsütéses Kis-Duna parton, a leányzó közben nagyogat kacagott.

Nincsenek megjegyzések: