2015. november 15., vasárnap

Filmajánló folyt. köv, avagy őszi otthoni mozizás #6

Egy újabb közös filmezésre került sor az elmúlt héten, ami a második film volt a nemrégiben letöltött fimek listáján. Egy szombat este pizsamába bújtunk meg takaró alál, és már pörögtek is filmkockák.

Szerencsecsillag


Logan Thibault tengerészgyalogos őrmester épen és egészségesen tér vissza Irakból. Meggyőződése, hogy mindezt annak az ismeretlen nőt ábrázoló fényképnek köszönheti, melyet a háború során talált. Hazatérve elhatározza, hogy megkeresi a képen látható nőt. Hosszas nyomozás után sikerül is rátalálnia, ám a férfi nem meri bevallani, hogy miért jött. Munkásként helyezkedik el, egy kutyákkal foglalkozó centrumban, amit a nő és a nagymamája vezet. Beth először nem hiszi el a férfi történetét, volt már néhány az élete során. Logan igazi barátja lesz Beth kisfiának, és egy szálka a nő volt férjének a szemében. Mindent elsöprő szerelem alakul ki Beth és Logan között, ami egy esélyt jelent Logan számára, hogy többet is jelenthetne neki a nő, mint egy fényképet... S egy esélyt Beth és a fia számára, hogy legyen esélyük egy normális családi életre...






Megtalálja a képet.


Hazatért.



Felbukkan Beth a színen.


Az eslő találkozás.


A nagyinak már bejön az új munkaerő, ezért meghívja egy "ártatlan" reggelire.


....és kezd bejönni Bethnek is....


Itt már tutira bejön....:-)


Erre az uncsi exférj elront mindent.


Ahh nem sikerül őket szétválasztani. Még jó. Ilyen dögös pasit veszni hagyni...

Szerintem ismételten jó volt a választás. Nagyon jó volt a film sztorija. Bár a színésznőt nem ismerem, de véleményem szerint igazán jól játszott, és cuki párost alkottak Zac Efronnal.Mindekinek csak ajánlani tudom.


4 megjegyzés:

Andi írta...

Ismét egy olyan film, ami nálam is a jó filmek listáján szerepel ;)

Anita írta...

:-)).nahat.ez szuper, pedig eskuszom veletlen valasztas volt, ez biztos a sors....:-)

Andi írta...

Nekem A lehetetlen is nagyon tetszett, nem tudom láttátok e :)

Anita írta...

azt még nem, de szerintem feltesszük a listára.:-)